Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011
Τις βραδιές που καλείται φίλους για κρασί και τυριά πάντα έχετε πάρει παραπάνω μπουκάλια και τα ανοίγετε για να δοκιμάσετε απ'όλα με αποτέλεσμα να τα αχρηστεύετε γιατί μετά τα κρασιά δεν έχουν ίδια γεύση. Δεν χρειάζεται όμως να πετάξετε τα μπουκάλια αυτά καθώς μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενο τους παγάκια και να το ξεπαγώνετε για να το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική όταν σβήνετε ένα φαγητό ή όταν κάποια συνταγή το απαιτεί.
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/COOK-TIP-THS-HMERAS/item/23535-O-kalyteros-tropos-gia-na-ekmetalleytheite-to-krasi-poy-perisseyei
-
►
2012
(4)
- ► Ιανουαρίου (4)
-
▼
2011
(84)
-
▼
Σεπτεμβρίου
(29)
- Δίαιτα αποτοξίνωσης με σταφύλια
- Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ
- Πωλείται σπάνιο κρασί «Μαυροδάφνη», εσοδείας 1898!
- Το σταφύλι: ο "Βασιλιάς" των φρούτων
- Πόσο ενισχύει το σταφύλι την υγεία μας;
- Σταφύλι: Ένα φρούτο θησαυρός
- Κρασί στο ποτήρι
- Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με έναν s...
- Τρύγος
- Το κόκκινο κρασί αυξάνει τη λίμπιντο
- Παραγωγή κρασιού. Φτιάξτε το κρασί σας
- Το κρασί αδυνατίζει
- Ροκ... κρασιά από τους AC/DC
- Τα πιθανά ελαττώματα του κρασιού....
- Καλύτερο κρασί με τη βοήθεια δορυφόρου
- Αντιγηραντική ουσία παρατείνει τη ζωή (προς το παρ...
- Το κρασί και το καλό φαγητό "τραβάνε" τους Τούρκου...
- Γιατί ευλογούνται τα σταφύλια την Εορτή της Μεταμο...
- ΚΡΑΣΙ – ΠΑΛΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
- Έλεγχοι για την νομιμότητα των εισκομιζόμενων σταφ...
- Το κόκκινο σταφύλι κλειδί για τη μακροζωία
- «Οίνος ευφραίνει καρδίαν»
- Eφάμιλλη των Τεχνικών Λυκείων η Σχολή Οινολογίας σ...
- Όσα το οξυγόνο αποκαλύπτει...
- Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευθείτε το κρασί...
- Τα θειώδη στο κρασί προκαλούν πονοκεφάλους;
- Αντί για κρασί Καμπά, Mall για ψώνια
- Οινοποιία, η διαδικασία παρασκευής του κρασιού
- Ο τρύγος
-
▼
Σεπτεμβρίου
(29)
-
►
2010
(39)
- ► Σεπτεμβρίου (39)